کد خبر 556
تاریخ انتشار: ۲۷ تیر ۱۳۸۹ - ۱۲:۲۷

اسرائيل با الهام از ربات‌هاي مسلح فيلم علمي ـ تخيلي آواتار، ربات سرباز مسلحي را ساخته که اکنون در مرز غزه و لبنان در حال فعاليت است.

به گزارش مشرق، پايگاه خبري "خانه شفاف سازي اطلاعات" نوشت: يکي از سخت‌افزارهايي که اخيرا توسط ارتش اسرائيل توليد شده است "گوارديوم" است که ربات بدون سرنشيني است که مي‌تواند در هر ساعت 80 کيلومتر گشت‌زني کرده، در داخل شهرها حرکت کرده، به مخفي‌گاه‌ها حمله کرده و به اهداف تيراندازي کند.
اين ربات هم اکنون در حال گشت‌زني در مرزهاي غزه و لبنان است.
اسرائيل معتقد است که گوارديوم اولين ربات سرباز است. اين ربات نسل اول ربات مسلحي است که اخيرا در فيلم پر طرفدار و علمي تخيلي "آواتار" به نمايش گذاشته شد.
همچنين شرکت تسليحاتي رافائل اسرائيل، اولين قايق گشت‌زني بدون سرنشين را با نام "پروتکتور" توليد کرده است. اين قايق تا کنون به سنگاپور فروخته شده است و در حال بازاريابي در آمريکا است.

تبديل کشتار فلسطينيان به بازي رايانه اي
اين پايگاه خبري مي افزايد: يکي از جنجال‌آميزترين سلاحي که توسط اسرائيل توليد و در مرز با غزه به کار برده شده است، سلاحي است که از راه دور کنترل مي‌شود و پس از هدف‌گيري و تنها با فشار يک دکمه به هدف شليک مي‌کند: "‌نشانه‌ بگير و شليک کن!"
بازيکن در برابر يک صفحه نمايشگر نشسته است و مي‌تواند بازي "پلي‌استيشن" را با دسته فرمان آن کنترل کند اما اهداف اين بازي رايانه‌اي اندکي متفاوت است. اهداف اين بازي رايانه‌اي که زنان ارتش اسرائيل با آن کار مي‌کنند، فلسطينياني هستند که به ديوار امنيتي نزديک مي‌شوند.
بازي "نشانه‌بگير و شليک کن!" که توسط ارتش اسرائيل به کار گرفته مي‌شود، بسيار شبيه يک بازي رايانه‌اي است اما اهدافي که در صفحه نمايشگر پديدار مي‌شوند، انسان‌هاي واقعي- يعني فلسطينيان ساکن غزه- هستند که مي‌توانند با فشار دکمه‌اي بر روي دسته فرمان کشته شوند.
نظاميان زن، در اتاقي دور از ميدان نبرد، مسؤول کنترل و هدف‌گيري با ماشين جنگي هستند که بر روي برج‌هاي ديده‌باني و در فاصله هر چند صد متر در طول ديوار الکترونيکي که غزه را محاصره کرده، نصب شده است.
اين سامانه، يکي از آخرين سلاح جنگي کنترل از راه دور است که توسط شرکت تسليحات سازي رافائل ساخته شده است.
انتظار مي‌رود طي چند سال آينده، دست کم يک سوم از تجهيزات نظامي که توسط ارتش اسرائيل براي کنترل زمين، هوا و دريا استفاده مي‌شود، بدون سرنشين باشد.
ارتش اسرائيل ادعا مي‌کند که اين فناوري يک انقلاب به شمار مي‌آيد و بازار گسترده‌اي در آينده خواهد داشت.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس